Speluitleg WK Voetbalpoule 2014

AANMELDEN
Je kunt gratis meedoen aan onze WK voetbalpoule 2014. De hoofdprijs is 1.000 euro.

PUNTENTELLING
Haal zoveel mogelijk punten binnen door de uitslagen van de wedstrijden te raden. Je ontvangt punten wanneer je de uitslag helemaal goed hebt of voor een gedeelte goed hebt:
10 punten: uitslag helemaal correct. (vb: jij zegt 3-1 en het wordt 3-1)
5 punten: winnaar/gelijkspel correct. (vb: jij zegt 2-2 en het wordt 1-1)
2 punten: aantal doelpunten thuis team correct.(vb: jij zegt 1-1 en het word 1-2)
2 punten: aantal doelpunten uit team correct. (vb: jij zegt 1-2 en het wordt 0-2)

WINNAARS PRIJZEN
Hebben spelers een gelijk aantal punten dan wint de speler die hoger in de ranglijst staat. Prijzen schuiven niet door indien mensen eventueel niet aan de BWIN voorwaarde (20 euro of meer storten tussen 1 april en 12 juni 2014) voldoen.

WKVOETBALPOULE
Hier vind je ook een leuke wkvoetbalpoule op www.wkvoetbalpoule.nlSpeluitleg Eredivisie 2013 - 2014

AANMELDEN
Je kunt gratis meedoen aan onze Eredivisie voetbalpoule 2013/2014. Vul elke week de uitslagen in die je verwacht en verdien zo veel mogelijk punten. Win jij de hoofdprijs van 2.500 euro?

EREDIVISIE POULE
Bij de Eredivisie poule dien je (naast de week voorspellingen) ook eenmalig de extra voorspellingen in te vullen. Bij de extra voorspellingen bepaal jij de eindpositie van de clubs door de clubs op de juiste positie te plaatsen. Je kunt de extra voorspellingen van de Eredivisie poule invullen en wijzigen tot aanvang van spelweek 3 (zaterdag 17 augustus). Voor elke club op de juiste eindpositie verdien je 10 punten.

RONDE 1 EN 2 TELLEN NIET MEE
De eerste twee spelrondes zijn Ďwarming upí rondes. Omdat nog veel mensen op vakantie zijn kunnen deze mensen hierdoor nog op tijd instappen om mee te spelen voor de echte punten. Na ronde twee wordt bij iedereen het punten totaal op 0 gezet en vanaf dat moment (na spelronde twee) tellen je punten mee voor de eindranglijst (en de prijzen).

Hebben spelers een gelijk aantal punten dan wint de speler die hoger in de ranglijst staat.

PUNTENTELLING
Je ontvangt punten wanneer je de uitslag helemaal goed hebt of voor een gedeelte goed hebt:
10 punten: uitslag helemaal correct.
05 punten: winnaar/gelijkspel correct.
02 punten: aantal doelpunten thuis-team correct.
02 punten: aantal doelpunten uit-team correct.

Voor de uiteindelijke stand in de Eredivisie kun je ook punten krijgen: 10 punten per team op de juiste positie in de ranglijst. Deze extra voorspellingen kun je wijzigen tot zaterdag 17 augustus. Hebben spelers een gelijk aantal punten dan wint de speler die op de website hoger in de ranglijst staat.

SPELREGELS FORUM
 • Houd je taalgebruik altijd netjes.
 • Beledig nooit andere leden.
 • Iedere vorm van discriminatie is niet toegestaan.
 • Plaats nooit seksistische opmerkingen op de site.
 • Plaats een bericht altijd maar 1 keer op de site.
 • Kom jij ergens teksten of opmerkingen tegen die beledigend of discriminerend zijn, geeft dit dan aan ons door via Ďcontactí bovenaan de website. Laat ons weten op welk bericht/post het gaat en van wie.
 • De organisatie verwijdert spelers zonder pardon uit het spel die zich niet houden aan bovenstaande regels.


OVERIGE VOORWAARDEN
 1. Er is 1 inschrijving mogelijk per e-mailadres en meedoen met meerdere adressen is toegestaan.
 2. Deelname aan de voetbalpoule is gratis.
 3. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn.
 4. De organisatie houdt zich het recht voor het spel naar eigen goeddunken en zonder kennisgeving te beŽindigen, te onderbreking of te wijzigen, zonder op enige wijze een verplichting aan deelnemers te hebben.
 5. Over het spel en de uitslag van het spel kan niet gecorrespondeerd worden.
 6. De organisatie verzamelt en verwerkt persoonsgegevens van deelnemers aan het spel.
 7. De organisatie garandeert niet dat deze website altijd beschikbaar zal zijn. Noch de organisatie, noch door haar ingeschakelde bedrijven of personen kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computer-, hardware-, of softwareproblemen van welke aard dan ook.
 8. Indien 1 of meer bepalingen van deze spelregels nietig zijn of vernietigd worden, zal de organisatie een vervangende regel opstellen, die zoveel mogelijk het doel en de strekking van de nietige c.q. vernietigde regel benadert en die niet nietig of vernietigbaar is.
 9. Op deze spelregels is het Nederlandse recht van toepassing. Eventuele geschillen dienen te worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.
 10. Deelname aan de voetbalpoule is alleen mogelijk indien je jouw naam en e-mail adres verstrekt. De organisatie verwerkt je persoonsgegevens niet alleen ter uitvoering van het spel, maar ook om je van tijd tot tijd op de hoogte te brengen van andere informatie, ederen of diensten in de door de speler aangegeven interessegebieden.
 11. Prijzen worden aangeboden door de respectievelijke aanbieders, die worden gepubliceerd op deze site.
 12. Het spel is gebaseerd op kennis en wetenschap van de internationale voetbalsporten en is geen gokspel.
 13. Deelname geeft de organisatie het recht om je via de email op de hoogte houden van eventuele wijzigingen in het spel, voor het versturen van 'reminders' indien je bent vergeten voorspellingen in te voeren, voor het versturen van een email bij aanvang van het seizoen, nieuwe acties en voor door de organisatie geselecteerde aanbiedingen.
 14. Gedurende het spel kan er een kennisquiz worden gehouden onder alle deelnemers waarmee veel extra punten te behalen zijn. Deze extra punten worden toegevoegd aan het behaalde puntenaantal van de voetbalpoule, waarnaar de eindwinnaars bekend kunnen worden gemaakt.
 15. Gewonnen prijzen kunnen niet geruild worden tegen andere prijzen en de waarde ervan kan niet in geld uitgekeerd worden.
 16. Gewonnen prijzen kunnen tot uiterlijk 30 dagen na het behalen worden opgeŽist.
 17. Prijswinnaars dienen binnen 30 dagen contact op te nemen om de prijs op te eisen.