Voetbabbel Forum

belangrijk, lees dit! (17)
Omdat we nogal wat vragen krijgen over de voetbalpoule, BWIN en de prijzen leggen we je de belangrijkste zaken uit. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons mailen via ‘contact’ bovenaan de site.

Lees dit dus even goed zodat je goed voorbereid het nieuwe seizoen ingaat!
Wat zijn de prijzen?
De hoofdprijs is een VIP reis naar Real Madrid-Barcelona. Elke week maak je kans op een officieel Real Madrid thuistenue en andere prijzen zijn iPads, Wii's en meer hier

Hoe doe je mee voor de prijzen?
Je maakt alleen kans op de prijzen als je een BWIN account hebt. Die dien je tijdig voor zaterdag 10 september 2011 te hebben aangemaakt. Heb je geen BWIN account dan win je niks. De winnaar van vorig jaar had dit niet gedaan en won dus niet de 5000 euro. Een BWIN account aanmaken doe je hier.

Schuiven de prijzen door?
Ja, de prijzen schuiven door. Stel jij staat 8e en je ziet in de ranglijst dat de eerste 7 spelers geen BWIN account hebben (dat zie je aan het logootje) en jij hebt wel een BWIN account, dan gaat de prijs naar jou.

Ik heb al een BWIN account doe ik dan mee voor de prijzen?
Ja dan doe je mee voor de prijzen. Uiteraard checken we dat mocht je een prijs winnen. Dus net doen alsof je een BWIN account hebt heeft geen zin.

Is dat BWIN account gratis?
Ja, inschrijven bij BWIN is gratis. Maar ze hebben een mooi aanbod dat je eerst gestorte bedrag wordt verdubbeld (met maximaal 55 euro). Je maakt dus meteen al 100% winst. Maak hier je gratis BWIN account aan.

Ik heb geen BWIN logo achter mijn naam
Als je een BWIN account hebt moet je na ingelogd te zijn op voetbabbel aan de rechterkant in het gele blok je BWIN spelersnaam invullen. Dan komt er een BWIN logo achter je naam. Zo maar een nepnaam invullen heeft geen zin, dat controleren we bij je prijs! Heb je nog geen BWIN account dan kun je die hier aanmaken.

Let voetbabbel op fraude?
Ja! Iedereen kan een BWIN spelersnaam invullen zodat er een BWIN logootje achter z’n naam komt te staan. Daarmee lijkt deze speler kans te maken op de prijzen, maar als achteraf blijkt dat deze speler helemaal niet bij BWIN staat aangemeld dan wint hij niks en dan gaat de prijs naar de volgende winnaar op de ranglijst.

Ik hoorde dat de sponsor BWIN 2 euro gratis speelgeld geeft?
Klopt, we hebben een beperkt aantal freecode’s gekregen van BWIN. Tot nu toe hebben al 2000 spelers hun 2 euro gespeeld bij BWIN. Wil jij dat ook? Zorg dan dat je ingelogd bent en dan hier klikt.

Waar speel ik die 2 euro dan?
Nadat je je code hebt opgehaald ga je naar de BWIN site en log je in. Links van je naam staat 'storten'. Als je daarop klikt dan kom je op een pagina waar (als je wat scrollt naar beneden) je een geel freebet code logootje ziet. Daar kun je je code invullen kun je vervolgens met 2 euro gratis spelen.

Wanneer gaan de punten tellen?
De eerste vier ronden van de Eredivisie voetbalpoule zijn oefenrondes. Dit doen we omdat nog heel veel mensen op vakantie zijn en we die de gelegenheid willen geven om nog mee te doen. Vanaf ronde 5 gaan alle punten op nul bij iedereen en dan gaan we spelen voor de echte punten.Je dient ingelogd te zijn om een bericht te kunnen plaatsen
geesing m  8 augustus 2011Reageer op geesing m 
Hartstikke duidelijk dankjewel

bertje85  8 augustus 2011Reageer op bertje85 
 je moest een bwin naam doorgeven, wat als je een typfout hebt gemaakt waardoor de verkeerde naam is doorgegeven?

admin  8 augustus 2011Reageer op admin 
bertje85 schreef het volgende:
je moest een bwin naam doorgeven, wat als je een typfout hebt gemaakt waardoor de verkeerde naam is doorgegeven?

mail ons via contact dat je een fout hebt gemaakt.  8 augustus 2011Reageer op hkraaij3 
 goed geregelt zo en nog bedankt voor de 2eurootjes!!

  9 augustus 2011Reageer op Marcobolten 
 Beetje jammer dat het weer ingaat vanaf ronde 5 .
Waarom nou niet gewoon vanaf ronde 1.
In de competitie gaan de punten toch ook niet na ronde 5 weer op 0 omdat heel veel mensen tijdens hun vakantie de wedstrijden niet hebben kunnen zien.
Beetje een zwak excuus krijg een beetje de indruk dat er niet genoeg leden zijn maar dat kan aan mij liggen.
Iedereen die vorig jaar gespeelt heeft bij deze site weet dat het dit jaar weer kan spelen dus 1 hint stop volgend jaar met de punten op 0 zetten en ga gewoon lekker spelen vanaf ronde 1 .
Groetjes marco

HUG0  11 augustus 2011Reageer op HUG0 
@marco
Aan de ene kant ben ik het met je eens maar ik vind het eigenlijk ook wel een goed idee. Mensen gaan nu ineens opzoek naar sites waar je mee kan doen aan gratis toto, en dat gaan ze niet doen als er nog helemaal geen voetbal op tv is enzo. Maar ik zou in plaats van 5 speelrondes liever 1 speelronde de tijd geven want nu zit ik 5x voor niets in te vullen, dus 1 zal beter zijn!!!

aljeschut  11 augustus 2011Reageer op aljeschut 
mooi geen jokers meer dus gelijke kansen

  12 augustus 2011Reageer op Marcobolten 
 Wel grappig dat een admin nu niet reageerd op wat ik heb geschreven.
Lijkt het toch alsof ze mij gelijk moeten geven .

admin  12 augustus 2011Reageer op admin 
Marcobolten schreef het volgende:
Wel grappig dat een admin nu niet reageerd op wat ik heb geschreven.
Lijkt het toch alsof ze mij gelijk moeten geven .

Tuurlijk marco neem ik je reactie serieus, evenals je voorspelling dat RKC kampioen wordt in het 'prominenten voorspellingen' forum.

Vorige week waren er 10.000 deelnemers. Er zijn er inmiddels 2.000 bijgekomen. Veel mensen zijn nog op vakantie en die kunnen op deze manier nog meedoen. Als we dat niet zouden doen zouden we weer reacties krijgen van 'lekker asociaal om de voetbalpoule al te starten als er nog veel mensen op vakantie zijn'. We dachten op deze manier een passende oplossing gevonden te hebben. Daarnaast wil ik je meegeven dat voetbalmanagers op internet hetzelfde principe hanteren. Veel succes met je voorspellingen.


  12 augustus 2011Reageer op Marcobolten 
 Ten eerste denk ik dat je in de war bent ga maar naar www.nhd.nl Cvhj Daar starten ze gewoon vanaf ronde 1.
Ten 2de ben blij dat jij mijn voorspelling serieus neemt zo wil ik het horen tuurlijk wordt AJAX kampioen maar zou wel eens leuk zijn voor Rkc

joop44  13 augustus 2011Reageer op joop44 
 hardstikke leuk en de 2 euro zijn er al 5 geworden

Robk  14 augustus 2011Reageer op Robk 
aljeschut schreef het volgende:
mooi geen jokers meer dus gelijke kansen

idd dis veel beter zonder die jokers!! :D
1piotr  16 augustus 2011Reageer op 1piotr 
 Nu jokers verdienen door goede voorspellingen een prima zaak Dat onderscheid mag er best zijn ten opzichte van de andere voetbalpoules Nu bij Voetbalpoules kun je bij 1 wedstrijd de eerste doelpunten maker voorspellen
En dat levert extra punten op als je hem goed heb Nu dat soort extra,s net als de Jokers onderscheid 1 spel van een ander Dus een foute beslissing !!

berghem  16 augustus 2011Reageer op berghem 
 1piotr schreef het volgende:
Nu jokers verdienen door goede voorspellingen een prima zaak Dat onderscheid mag er best zijn ten opzichte van de andere voetbalpoules Nu bij Voetbalpoules kun je bij 1 wedstrijd de eerste doelpunten maker voorspellen
En dat levert extra punten op als je hem goed heb Nu dat soort extra,s net als de Jokers onderscheid 1 spel van een ander Dus een foute beslissing !!

Ik geef je groot gelijk heb het zelfde idee hier over niet handig van Voetbabbel

goalplayer  28 augustus 2011Reageer op goalplayer 
 ik heb de verkeerde BWIN naam bij mijn instellingen staan,kan ik dit ook veranderen ?

Scientist   2 oktober 2011Reageer op Scientist  
Hallo, heb een tip voor misschien een volgende poule, als je een gelijkspel goed voorspelt maar niet het aantal goals krijg je maximaal 5 punten, bij een voorspelde overwinning kan dit 5 of 7 zijn. Is het niet eerlijker om een goed voorspeld gelijkspel 6 punten te geven? (en 10 uiteraard als je het aantal goals goed hebt) Anders is het aantrekkelijker om steeds een overwinning te voorspellen.

kibo  22 november 2011Reageer op kibo 
Worden er geen e-mails meer gestuurd als de uitslagen nog niet zijn ingevuld?
Vandaag een wedstrijd verspeeld omdat ik te laat was terwijl mijn instellingen toch goed staan......


Je dient ingelogd te zijn om een bericht te kunnen plaatsen